Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Halfjaarlijkse BKA-bijeenkomst 4 november 2019

4 november 2019 om 18:00 - 21:00

Maandag 4 november is het weer zover: de halfjaarlijkse bijeenkomst van het Baarns Klimaatakkoord. Wat zijn de resultaten tot dusver? Welke successen hebben een aantal ondertekenaars tot nu toe gehaald? Wat is de laatste stand van zaken?

De avond duurt van 18.00 tot uiterlijk 21.00 uur. 

Wat kunt u verwachten?

  1. We starten de avond met een welkomstwoord van de voorzitter van de pas opgerichte stichting Baarnse Klimaatalliantie, Herman Jan Wijnants. Hij zal toelichten wat het doel van deze avond is.
  2. Vervolgens nemen we u mee in enkele toekomstige activiteiten.
  3. Na dit onderdeel geeft wethouder Vissers en/of Stroo een korte presentatie over de stand van zaken bij de Gemeente Baarn.
  4. Hierna willen we kijken naar behaalde resultaten in Baarn. Het Platform Ondernemend Baarn, EnergiekBaarn en Eemland Wonen geven hier ieder een presentatie over.
  5. Gedurende de hele avond komen enkele voorbeelden en ervaringen aan bod van Baarnse inwoners, een energiecoach en een bedrijf.
  6. We eindigen de halfjaarlijkse bijeenkomst met het gezamenlijk bepalen en bespreken van sleutelindicatoren: hoe gaan we de voortgang meten?

We hopen op een mooie interactieve avond waarin u geïnspireerd wordt om uw eigen (verdere) stappen te zetten richting een duurzaam Baarn.

We horen ook graag van u wat u de afgelopen tijd heeft bereikt. Daarmee helpt u andere inwoners aan ideeën. Laat bij uw aanmelding weten of u hier iets over wilt vertellen op 4 november!

Aanmelden

Gegevens

Datum:
4 november 2019
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Speeltuin Oosterkwartier
Dahliastraat 16
Baarn, 3742 RL
Website:
https://www.speeltuinoosterkwartier.nl/