Baarnse Klimaatalliantie

BORREL // 5-11-2021 // ZINN

Groene borrel

Beste reader,

Op 5 november om 16.30 klinkt BaarnDuurzaam* tijdens een ‘Groene Borrel’ graag met je op de resultaten van de klimaatweek in Baarn. Wat valt er te vieren en wat behoeft nog meer aandacht?
Mensen uit organisaties die het groene hart op de juiste plek hebben en die dat om willen zetten naar actie zijn natuurlijk van harte welkom. De borrel is er ook voor wie aan de slag wil gaan en daarvoor anderen wil leren kennen, dus als je een collega of iemand met een groen hart wilt meenemen is dat prima.

De heuse klimaatburgemeester die Baarn rijk is, opent deze gezellige borrel en moedigt ons aan om meer van elkaar te weten over energiebesparing, energieopwekking, biodiversiteit, klimaatadaptatie, afval, milieueducatie en vele zaken die bijdragen aan een goede leefomgeving. Voor een duurzaam Baarn. Voor een beter klimaat. Voor de volgende generatie.

Graag vertellen we je dan ook meer over de Groene Kaart voor Baarn, een adresboekje met groene adressen, een hulpmiddel om elkaar makkelijker te vinden en te ontmoeten.

🕘 op vrijdag 5 november, van 16.30 tot 18.00 uur
🏘 in Zinn (de ruimte achter de Paaskerk), Oude Utrechtseweg 4A, 3743 KN Baarn

⚠️ Coronacheck bij de ingang.

Graag tot vrijdag!
* BaarnDuurzaam is de samenwerking van Baarnse KlimaatAlliantie, EnergiekBaarn en POB-Duurzaam.
facebook email 
MailPoet