Baarnse Klimaatalliantie
BKA-halfjaarlijkse-bijeenkomst-S
Onlangs stuurden we een uitnodiging voor onze halfjaarlijkse bijeenkomst. Velen van jullie hebben zich daar al voor aangemeld. Inmiddels zijn ook de agenda en locatie bekend. De bijeenkomst vindt op maandag 4 november plaats in Speeltuinvereniging Oosterkwartier, Dahliastraat 16, Baarn. De bijeenkomst duurt van 18.00 tot uiterlijk 21.00 uur. Vanaf 17.30 uur kan iedereen inlopen. Er wordt gezorgd voor een maaltijd met soep en broodjes.

Wat kunt u verwachten?

  1. We starten de avond met een welkomstwoord van de voorzitter van de pas opgerichte stichting Baarnse Klimaatalliantie, Herman Jan Wijnants. Hij zal toelichten wat het doel van deze avond is.
  2. Vervolgens nemen we u mee in enkele toekomstige activiteiten.
  3. Na dit onderdeel geeft wethouder Vissers en/of Stroo een korte presentatie over de stand van zaken bij de Gemeente Baarn.
  4. Hierna willen we kijken naar behaalde resultaten in Baarn. Het Platform Ondernemend Baarn, EnergiekBaarn en Eemland Wonen geven hier ieder een presentatie over.
  5. Gedurende de hele avond komen enkele voorbeelden en ervaringen aan bod van Baarnse inwoners, een energiecoach en een bedrijf.
  6. We eindigen de halfjaarlijkse bijeenkomst met het gezamenlijk bepalen en bespreken van sleutelindicatoren: hoe gaan we de voortgang meten?
We hopen op een mooie interactieve avond waarin u geïnspireerd wordt om uw eigen (verdere) stappen te zetten richting een duurzaam Baarn.

We horen ook graag van u wat u de afgelopen tijd heeft bereikt. Daarmee helpt u andere inwoners aan ideeën. Laat bij uw aanmelding weten of u hier iets over wilt vertellen op 4 november!
facebook email 
MailPoet