• Bericht gepubliceerd op:27 mei 2021
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Op dinsdag 11 mei vond de halfjaarlijkse bijeenkomst van BKA wederom online plaats. Het webinar was dit keer  vooral gericht op ondernemers in Baarn, maar het bleek zeker ook interessant voor bewoners, want energie besparen is winst voor iedereen! Het evenement werd georganiseerd in nauwe samenwerking met Platform Ondernemend Baarn-Duurzaam (POB-D) en energie coöperatie EnergiekBaarn (EB).

Tijdens de bijeenkomst werden drie presentaties gehouden:

  • De Baarnse ondernemer Hans Mackaay gaf voorbeelden uit de praktijk die gemakkelijk, goedkoop en snel zijn te realiseren. Quick wins waar iedereen wat aan heeft van particulier tot multinational.
  • Aardgasvrij werken en wonen. U heeft er vast al eens over gelezen of gehoord. Wat betekent dit voor ondernemers en inwoners van Baarn? Hoe gaat Baarn hier, onder meer op de bedrijventerreinen, mee aan de slag en wat heeft dit met energie besparen te maken? Ellen van Vossen, projectleider energietransitie bij de gemeente Baarn, vertelde hier meer over.
  • Als laatste gaf Krijn Ratsma van de Energieke Regio namens Platform Ondernemend Baarn-Duurzaam een toelichting op wat zij kunnen betekenen voor individuele bedrijven en instellingen die serieus stappen willen zetten in verduurzaming. Met concrete adviezen om energie te besparen en deze energie vervolgens duurzaam op te wekken.

U kunt de opnames van de webinars bekijken en presentaties van de sprekers downloaden wanneer u zich hieronder aanmeldt op onze nieuwsbrief. U wordt hiermee onder meer geïnformeerd over toekomstige evenementen en interessant nieuws omtrent verduurzaming in Baarn en omgeving. U kunt zich altijd uitschrijven van de nieuwsbrief.

Aanmelden op de nieuwsbrief

Meld u aan op onze nieuwsbrief om de link met de presentaties te ontvangen.

Ik ben op dit moment vooral geïnteresseerd in: