• Bericht gepubliceerd op:8 november 2020
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Op dinsdag 13 oktober zijn vier webinars gehouden met als thema ‘Verduurzaming van mijn woning, hoe pak ik dat aan?’ In de webinars werden praktische tips gegeven over Besparen & Isoleren en over Duurzaam Opwekken. Daarmee werd op een coronavriendelijke manier invulling gegeven aan de halfjaarlijkse bijeenkomsten die de Baarnse Klimaatalliantie organiseert. Het programma, dat in samenwerking met EnergiekBaarn werd vormgegeven, omvatte de volgende webinars:

Over Besparen & Isoleren:

  • Energielabels; hoe zit dat precies en hoe maak ik snel stappen?  door Otto Pasker, adviesbureau Duinwijck
  • Meten is weten; hoe spoor ik energie- en warmtelekken op en wat kan ik eraan doen? – door Ronald Burggraaf, EB-lid en ervaringsdeskundige

Over Duurzaam Opwekken:

  • Zonnepanelen; waar moet ik op letten en hoe pak ik de aanschaf aan? – door Hans den Os, EB-lid en ervaringsdeskundige
  • Samenwerking met buren; hoe pak ik het gezamenlijk aan? – door Jessica Doorn, Natuur- en Milieufederatie Utrecht

U kunt de opnames van de webinars bekijken en presentaties van de sprekers downloaden wanneer u zich hieronder aanmeldt op onze nieuwsbrief. U wordt hiermee onder meer geïnformeerd over toekomstige evenementen en interessant nieuws omtrent verduurzaming in Baarn en omgeving. U kunt zich altijd uitschrijven van de nieuwsbrief.

Aanmelden op de nieuwsbrief

Meld u aan op onze nieuwsbrief om de link met de presentaties te ontvangen.

Ik ben op dit moment vooral geïnteresseerd in: